Köttproduktion områdesvis
Statistik anknyter till ämnesområdena:Jord- och skogsbruk samt fiskeFöretag
Den områdesvisa statistiken över köttproduktionen är en årsstatistik som innehåller uppgifter om produktionen av nötkött, svinkött och fårkött enligt område. Uppgifterna i statistiken baserar sig på data som insamlas månatligen från slakterierna och på nötkreatursregistret. Statistiken innehåller uppgifter om köttproduktionen enligt kommun, arbetskrafts- och näringscentral och enligt stödområde. Uppgifterna kan också fås med en annan områdesindelning.
På den här sidan
Kommande publikationer
Läser in innehåll
Dokumentation
Beskrivning av statistikproduktionen, metoder och kvalitet.
Gå till dokumentationen för statistikenInstruktion för hänvisning
Finlands officiella statistik (FOS): Köttproduktion områdesvis [webbpublikation].
Helsingfors: Statistikcentralen [Hänvisat: 21.11.2024].
Åtkomstsätt: